01 maart 2015  |  Turn Team Dames

Selectietest turnen voor meisjes

Voor wie wil leren turnen is er op zaterdag 28 maart 2015 een selectietraining voor meisjes geboren in de jaren 2007, 2008 en 2009.
De testtraining wordt gehouden in de eigen accommodatie van Dans- en Turnvereniging TOOS in de Turnzaal van het sportcomplex “TOOS Plaza” aan de Staringlaan 18.

De test begint om 8:30 uur en is om ongeveer 10:30 uur afgelopen. Tijdens de training wordt er vooral gekeken naar kracht, lenigheid, coördinatie en luistervaardigheid. Een gym- of turnpakje is verplicht.

Wat we allemaal doen tijdens de turnlessen?
Natuurlijk oefenen we op alle toestellen zoals de brug met ongelijke liggers, de balk, de lange mat en het springen met de springplank. Verder springen we vaak met de trampoline en doen we oefeningen om lenig en sterk te worden.

Op de test is iedereen welkom die interesse heeft in turnen. Als je uitgekozen wordt dan mag je tot de zomervakantie op woensdagmiddag en zaterdagochtend komen trainen. Als je het goed doet mag je na de zomervakantie bij het TOOS Turn Team komen. Voor meer informatie over de vereniging kunt u kijken op www.tooswaddinxveen.nl.

Voor aanmelden en eventuele vragen kunt u contact opnemen met René Kleiweg: renekleiweg@hetnet.nl