13 september 2017  |  Turn Team Dames

Selectietest turnen voor meisjes zaterdag 14 oktober

Voor wie wil leren turnen is er op zaterdag 14 oktober 2017 een selectietraining voor meisjes , die  geboren zijn  in de jaren 2009, 2010 en 2011. De testtraining wordt gehouden in de eigen accommodatie van Dans- en Turnvereniging TOOS in de Turnzaal van het sportcomplex “TOOS Plaza” aan de Staringlaan 18.

De test begint om 9:30 uur en is om ongeveer 11:30 uur afgelopen. Tijdens de training wordt er vooral gekeken naar kracht, lenigheid, coördinatie en luistervaardigheid. Een gym- of turnpakje is verplicht.

Wat doen we allemaal tijdens de turnlessen?

Natuurlijk oefenen we op alle toestellen: de brug met ongelijke liggers, de balk, de lange mat (vloer) en het springen met de springplank. Verder springen we vaak met de trampoline en doen we oefeningen om lenig en sterk te worden en om mooi en netjes te leren turnen.

Trainingen:

Op de test is iedereen welkom die interesse heeft in turnen. Als je uitgekozen wordt, dan mag je tot de zomervakantie op zaterdagochtend komen trainen. Als je het goed doet, mag je na de zomervakantie bij het TOOS Turn Team komen. We gaan dan niet maar één keer in de week trainen,  maar wel twee of drie keer per week.  De trainingsdagen van het Turn Team zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag. Informatie voor lestijden, lidmaatschap en contributie vindt u op deze site.

Aanmelden en vragen:

Voor aanmelden en eventuele vragen kunt u contact opnemen met:

René Kleiweg: renekleiweg@hetnet.nl of 06-50920734

Stephanie Hofman: Stephanie.turnen@gmail.com of 06-11754458