06 oktober 2012  |  Turn Team Dames

Selectietest meisjes

Uw dochter is ons opgevallen in de gym/turn les van haar eigen juf of meester bij TOOS Waddinxveen. Graag wil ik uw dochter uitnodigen een keertje mee te trainen met het turnteam dames van TOOS Waddinxveen.

Wie zijn wij?
Wij zijn een turnteam waarvan de meisjes tussen de 2,5 en 12 uur trainen in de week. De meeste uren trainen we in de Turnzaal van TOOS Plaza, maar enkele uren trainen we ook elders. Wij doen mee op landelijk wedstrijden, de tweede en derde divisie. Dat is twee en drie niveaus onder topsport niveau. De jongste turnster is net 6 jaar geworden en de oudste turnster is bijna 13 jaar. Wij zijn hard op zoek naar nieuw talent voor in onze jongtalent groep.

We willen uw dochter graag uitnodigen een keer mee te trainen op

zaterdag 13 oktober van 8.30 tot 11.00 uur.

Hier zullen we de kracht en lenigheid meten van uw dochter, maar we kijken ook naar de mate waarin zij aanwijzingen oppikt en om kan zetten in bewegingen.

Aan de hand van deze training zullen wij, in overleg, kijken of wij uw dochter een proefperiode kunnen aanbieden in ons team. Deze eerste training willen we dan ook gebruiken als oriëntatie voor ons als trainers en natuurlijk ook voor u als ouders.
Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat uw dochter het helemaal leuk vind!

Ik hoop u en uw dochter te mogen verwelkomen op zaterdag 13 oktober om 8.30 in de Turnzaal van TOOS Plaza.

Laat u even weten of ze komt.

Met vriendelijke groet,

Danielle Nelk

Hoofdtrainster Turnteam Dames TOOS
e-mail: djhnelk@gmail.com