16 mei 2015  |  Dans

Schouwburg voorstelling UitgeLICHT!!

Alle dans- en twirlgroepen zijn hard bezig om zich voor te bereiden op de grote dag: zaterdag 27 juni is het zo ver, dan staan we allemaal in de Goudse Schouwburg in de GROTE ZAAL!!! Het zal weer een feestje worden. Het thema is Licht, dus iedereen is al bezig met lichtplannen, belichting, en zelfs worden hier en daar speciale lampen gekocht en lampjes aangeschaft, bij de juffen en meester gaan er steeds meer lichtjes op, om alle ideeën uit te werken en tot mooie en leuke dansen te laten worden.

Er zijn ook al mensen met kleding bezig en er wordt hard aan een logo, poster en mooi programmaboekje en beamerpresentatie gewerkt. Mochten mensen nog een mooie advertentie in ons programmaboekje willen plaatsen, neem vooral contact op met Margreet Zuidam (611953), wij zijn altijd zeer dankbaar voor alle extra sponsoring die dat oplevert en uw advertentie komt groot in beeld/in het programmaboekje!!

Om het mooie programma af te sluiten hebben we voor alle deelnemers ook een sluitingsdans gemaakt. Een tussensluiting om de pauze in te luiden en afscheid te nemen van de groepen 1,2,3 en 4 (die mogen dan bij hun ouders deel 2 van de voorstelling gaan kijken) en een eindsluiting van de show.

Generale

Deze dansen worden op zaterdag 6 juni a.s. geoefend. Voor de groepen 1,2,3, en 4 van 14.00 tot 16.00 uur (met hulp van de selectiegroepen) en voor alle andere deelnemers van 16.00 tot 17.00 uur de grote sluiting. Zorg dat je erbij bent !!

Als je nog wilt komen helpen, meld je aan bij de leiding, wij kunnen alle hulp gebruiken.

Kaartverkoop

Als je wilt komen kijken, zorg dan dat je vanaf 3 weken voor de show de verkooplijst in de gaten houdt. Kaartverkoop start vanaf zaterdag 6 juni. Kaartjes zullen op gezette tijden in TOOS Plaza verkocht worden à € 12,50 per stuk. Exacte tijden worden later bekend gemaakt.

We hopen dat iedereen komt kijken!!