24 december 2018  |  Dans

Santa Run

Op 22 december was het weer zo ver. Heel Waddinxveen kleurde rood van de mensen die het goede doel wilden steunen en de 3 kilometer run door het dorp in een kerstmannenpak aandurfden. Zoals gewoonlijk werd het bij de finish in de Coenecoop aula weer gezellig gemaakt door optredens van de Popschool, zangers en dansers van Da Danza en Flow! en Kidz Move van onze eigen vereniging.

Helaas was er bijzonder weinig ruimte voor de dansers, dus niet alle opstellingen gingen helemaal zoals gepland, maar toch werd er goed gedanst. Voor sommige meiden wast het een eerste optreden in hun nieuwe selectie, dus dat was dan ook weer een opsteker!!

De knallende finale was ook echt oorverdovend knallend. Nadat we nog even naar George Baker hadden mogen luisteren, gingen de drummers van de Popschool onder leiding van Eric lekker hard aan het drummen op het nummer Believer (oren dicht!!) en mochten alle dansers los (freestylen) op de muziek. Met lichtjes aan hun handen. Het effect was knallend! Zó knallend dat de drummers helaas de muziek niet meer konden volgen en we nog een keer opnieuw mochten beginnen. Maar…. het was wel een heel gaaf effect en een super goed begin van de kerstvakantie!