03 september 2017  |  Verenigingsinfo

Promotiefolder TOOS

Vanaf half / eind september gaan we TOOS bekender maken bij een breed publiek in Waddinxveen en Boskoop.

Voor heel veel vaste inwoners van Waddinxveen is TOOS een begrip, want wie heeft er vroeger nu niet als kind bij TOOS gesport en met een historie van 96 jaar kan je bijna niet om TOOS heen. Echter Waddinxveen groeit en met steeds meer mensen van buiten Waddinxveen bemerken wij dat ook heel veel mensen TOOS nog niet kennen. En daar willen we nu wat aan gaan doen.

Vanaf half / eind september gaan we door heel Waddinxveen en een groot deel van Boskoop huis aan huis een promotiefolder uitdelen. In deze folder leggen we kort en bondig uit wat voor sportaanbod er allemaal bij TOOS is. Dit alles natuurlijk met het doel meer sporters op onze lessen te krijgen. Het is een hele nieuwe moderne folder en is gemaakt door Albert Hogeweg.
Ook zullen wij de publiciteit zoeken in de regionale weekbladen en staan we op de braderie in Boskoop op zaterdag 23 september.

Als laatste zullen we nog de basisscholen benaderen om TOOS onder de aandacht te brengen voor de kinderlessen en de kinderdagverblijven en peuterspeelzalen voor specifiek de Ouder- en Kindgymlessen.

Vorig jaar hebben we deze actie ook uitgevoerd en hebben aardig wat mensen TOOS benaderd om bij ons te komen sporten.

U kunt ons helpen door:

Vanaf half / eind september één of twee uurtjes mee te helpen folders te bezorgen, dit kan bij u in de wijk zijn maar mag ook in een andere wijk zijn. Als veel mensen een handje helpen, dan is de klus zo geklaard. U mag zelf de tijd indelen wanneer u de folders wilt bezorgen.

U kunt ons ook helpen door aan een bekende van u door te vertellen wat je allemaal bij TOOS kunt sporten. U kunt daar heel goed de nieuwe promotiefolder voor gebruiken. Vast en zeker krijgt u hem ook door de bus en anders staat die wel in TOOS Plaza.
Neem ook eens een vriendje, vriendinnetje, kennis, buurvrouw of buurman mee naar uw les.

Laten we met zijn allen proberen TOOS aan wat meer sporters te helpen.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.

Willem Jan Kerkhoven
Coördinator Gym- en Turnen
0182 – 613839 / willemjan.henny@hetnet.nl

Anja Vergeer
Coördinator Dans
0182 – 640277 / anja.vergeer@outlook.com

Ellen van Harten
Coördinator Twirlen
06 – 83943800 / ellenvanharten@kpnmail.nl