23 april 2013  |  Dans

Peuterdans gestart bij TOOS

Woensdag 15 mei start Linda van Leeuwen een peuterdanscursus voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar bij Jazzdans- en Turnvereniging TOOS in Waddinxveen. Bij deze les is nog ruimte voor nieuwe kinderen.

In deze cursus kunnen kinderen en ouders ervaren hoeveel plezier zij kunnen beleven aan het samen bewegen en dansen. In deze cursus bewegen we op muziek, met thema’s uit de belevingswereld van het kind.

De cursus wordt gegeven op woensdagochtend in de Sportzaal van TOOS Plaza aan de Staringlaan 18 in Waddinxveen. Lestijden zijn van 9.00 tot 9.45 uur.

De peuterdanscursus bestaat uit 7-9 lessen.
Inschrijven gaat via www.kinderdans.com of bel tel:06-43858863 maar je mag ook gelijk langskomen om mee te doen.

Meer info bij TOOS op www.tooswaddinxveen.nl of (0182 – 613839 / 640277).

Dansdocent Linda van Leeuwen volgde de beroepsopleiding ‘Muziek, spel en beweging voor Kinderen’ en de opleidingen Dansanimator en Dansdocent. Zij heeft veel ervaring in het geven van peuter- en kinderdanslessen. Daarnaast geeft zij Werelddansen via de Brede School Gouda en Waddinxveen. Ook verzorgt Linda regelmatig een invulling aan straatfeesten, themalessen in kindercentra en op basisscholen, met dansactiviteiten voorzien van een multicultureel tintje.