17 april 2016  |  Twirlen

Op zoek naar een unieke sport? Kom twirlen!

Is dansen helemaal jouw ding? Lijkt het jou leuk om “trucjes” te leren met de baton? Dan is twirlen de sport voor jou! Vijf jaar geleden startte Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, met een introductiecursus twirlen. De afdeling is ondertussen uitgegroeid tot een groep van dertig twirlers, opgedeeld in 4 gezellige teams.

Op woensdag 18 mei gaat er weer een nieuwe introductiecursus twirlen van start. Meiden en jongens vanaf 5 jaar kunnen 6 weken lang, op woensdagmiddag (van 15.00 tot 16.00 uur) lessen volgen, waarbij ze de basistechnieken van twirlen leren en kennismaken met dans, muziek en lenigheidsoefeningen. De introductiecursus wordt feestelijk afgesloten met een uitvoering op 29 juni 2016. Meer informatie over de introductiecursus? Ga naar www.twirlafdelingillusion.nl.

Wil je eerst zien wat twirlen precies inhoudt? Twirlafdeling Illusion is op Koningsdag aanwezig tijdens ParkPret (in het Burgemeester Warnaarplantsoen). Je kunt de twirlers van Illusion om 11.15 uur zien optreden op het hoofdpodium. Zelf proberen? Dit kan uiteraard ook! Kom tussen 10:00 uur en 17:00 uur naar de kraam van Illusion om zelf aan de slag te gaan met de baton. Tot dan!