25 augustus 2016  |  Gym / Turnen

Nieuwe docente op donderdag bij gym – turnen

Vanaf het nieuwe seizoen geeft Chantal Bouman de  gym / turnen lessen op donderdag.
Aan het einde van het vorige seizoen is Ellen Kerver gestopt met lesgeven.

Ellen Kerver heeft vele vele jaren bij TOOS les gegeven, op maandag, woensdag en donderdag gaf ze gym- en turnlessen aan de kleuters en aan de meisjes. De laatste jaren heeft Ellen alleen nog op de donderdag les gegeven in TOOS Plaza.
Ellen vond het een mooi moment om met de jubileumshow te stoppen met lesgeven, we hebben dan ook tijdens haar laatste les en tijdens de show haar bedankt met bloemen en lieve woorden. Ze gaat nu genieten samen met haar man van haar vrije tijd. We wensen Ellen en Frans een mooie tijd toe en bedankt voor alle vele jaren lesgeven bij TOOS.  Haar laatste advies tijdens de show was: “blijf allemaal bewegen”.

Chantal Bouman is geen onbekende van TOOS, ze heeft eerder les gegeven op de dinsdag en zaterdag aan de meidengroepen. Omdat Chantal nog studeert hebben we de tijden en de groepsindeling iets aangepast zodat ze op tijd bij de lessen kan zijn.
De eerste les is van 17.00  -18.00 uur voor meiden van groep 345, de tweede les van 18.00 – 19.00 uur is voor meiden van groep 678 en eventueel klas 1.
De eerste les kan Chantal helaas vanwege studieverplichtingen niet geven, maar ze wordt vervangen door Naomi Puttiger. Naomi is namelijk voor de vakantie geslaagd voor haar nivo-3 opleiding en mag ook zelfstandig lesgeven.
We wensen Chantal weer veel plezier met lesgeven bij TOOS.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Willem Jan Kerkhoven