02 november 2015  |  Dans

Nieuwe danslessen Modern Jazz en HipHop4Boys

Nieuwe dansdocente Maria Profillidou

 

Voor de dinsdag hebben we sinds kort een nieuwe dansdocente: Maria Profillidou! Zij vervangt Chris Burgzorg die tot de herfstvakantie de danslessen op de dinsdag gaf en nu zelf hard aan zijn danscarrière wil gaan werken. Chris is natuurlijk tijdens de lessen hartelijk door de leden en het bestuur voor zijn fijne danslessen bedankt!

Uitbreiding danslessen

We zijn blij met Maria in ons team! Zij heeft de opleiding tot dansdocent via de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten gedaan en geeft daarnaast verschillende dansstijlen van Streetdance tot Salsa en Modern Jazz. Dit betekent dat de HipHop4Boys-les het komende seizoen vast in het programma wordt opgenomen én we uitbreiden met een nieuwe dansstijl: modern jazz voor 18+!

Wat is modern jazz?:

In de modern jazzstijl wordt de jazztechniek met de flow van modern dans gecombineerd. Muzikaliteit en choreografische elementen worden gebruikt om aan je performance kwaliteit te werken.

Maria geeft de  volgende lessen:

17:00-18:00   HipHop4Boys – jongens 8+

18:15-19:15   HipHop – Klas 1 t/m 6 (middelbaar onderwijs)

19:15-20:15   Dance Mix – dames 18+

20:15-21:15   Modern Jazz – dames 18+  ** nieuw!! **

Ook zin om een keer proeflessen te volgen? Doe dan snel twee lessen mee en kijk ook eens in het lesrooster voor alle mogelijkheden!