02 oktober 2016  |  Verenigingsinfo

Nieuwe Air Tumblingbaan voor Dans- en Turnvereniging TOOS

Op zaterdag 1 oktober werd door Dans- en Turnvereniging TOOS de nieuwe Air Tumblingbaan officieel in gebruik genomen met een demopresentatie op de Promenade in het winkelcentrum in Waddinxveen.

De nieuwe Air Tumblingbaan is mogelijk gemaakt met behulp van het Coöperatief Dividend Fonds van de Rabobank. “Als maatschappelijk betrokken bank helpen wij graag mensen en organisaties bij het verwezenlijken van ambities”, aldus Albert Kerssies van het Coöperatief Dividend Fonds Rabobank Gouwestreek. Anton Stoter, hoofdturncoach van de heren is enthousiast over de nieuwe baan, “De oude Air Tumblingbaan was als een fietsband vol plakkers en was niet meer hard op te pompen. Met de nieuwe baan kunnen we weer jaren vooruit en kunnen de recreatie turners en turnsters en het Dames- en Heren Turn Team van TOOS weer naar harte lust sprongen, flik flakken en koprollen maken”.

Voor verenigingen als TOOS zijn bijdragen van Fondsen van groot belang. Tijdens de demopresentatie werden door de Twirl en Turnleden van TOOS naar harte lust Grote Clubactie loten verkocht. “Voor een vereniging als TOOS zijn bijdragen van Fondsen zoals de Rabobank van groot belang. Maar ook de Grote Clubactie helpt ons, om onze leden met passie en plezier te laten sporten”, aldus Willem Jan Kerkhoven.