03 oktober 2016  |  Gym / Turnen

Nieuwe Air Tumblingbaan officieel in gebruik genomen

Op zaterdag 1 oktober werd de nieuwe Air Tumblingbaan officieel in gebruik genomen. Dit gebeurde tijdens een demopresentatie op het Gouweplein in Waddinxveen. De nieuwe Air Tumblingbaan is mogelijk gemaakt met behulp van het Coöperatief Dividend Fonds van de Rabobank. “Als maatschappelijk betrokken bank helpen wij graag mensen en organisaties bij het verwezenlijken van ambities”, aldus Albert Kerssies van het Coöperatief Dividend Fonds Rabobank Gouwestreek.

Anton Stoter, hoofdturncoach van de heren is enthousiast over de nieuwe baan. “De oude Air Tumblingbaan was als een fietsband vol plakkers en was niet meer hard op te pompen. Met de nieuwe baan kunnen we weer jaren vooruit en kunnen de recreatie teams en Dames- en Heren Turn Teams van TOOS weer naar hartelust diverse sprongen, flik flakken en salto’s maken”.

Voor verenigingen als TOOS zijn bijdragen van fondsen van groot belang, om zo nieuw materiaal aan te kunnen schaffen. De club doet bovendien elk jaar mee aan de Grote Clubactie. Tijdens de demopresentatie werden door de turnleden en de leden van twirlafdeling Illusion volop loten voor de Grote Clubactie verkocht.

“Voor onze vereniging zijn bijdragen van fondsen zoals de Rabobank heel belangrijk. Maar ook de Grote Clubactie helpt ons financieel, om onze leden met passie en plezier te laten sporten”, aldus Willem Jan Kerkhoven van TOOS.