07 juli 2016  |  Gym / Turnen

Nieuw turnuur voor meisjes (recreanten +)

TOOS start in het nieuwe seizoen op de woensdagmiddag van 14.30 – 16.30 uur met een nieuw turnuur voor meisjes in de Turnzaal.

Voor wie is het bedoeld?

Het is een uur voor meiden van groep 3 – 8 (6–12 jaar).

TOOS geeft nu op drie niveaus turnlessen aan meisjes, namelijk:

We merkten dat er bij verschillende leden behoefte was om net iets meer te willen leren dan bij de recreatieve turnlessen, maar dat de meiden niet bij onze turnselectie willen of kunnen. Ook zijn er meiden die erg graag les willen krijgen in onze Turnzaal. Daar hebben we nu een oplossing voor bedacht. We gaan starten met een turnuur voor meiden die iets meer willen leren op de toestellen:  vloer, balk, sprong en brug ongelijk. Die les is in de Turnzaal en staat onder leiding van Stephanie Hofman.

Wat gaan we in deze les doen?

In deze les doen we een warming up, gaan we turnen op de vier damestoestellen en natuurlijk doen we een cooling down. Er wordt ook gewerkt aan kracht en lenigheid. We turnen bij deze les in een turnpakje.

Een spelletje, apenkooi, ring zwaaien, touwen etc…. tja dat kan niet in de Turnzaal.

Start en aanmelding

De les start op woensdagmiddag 7 september om 14.30 uur.

We zoeken meiden die gemotiveerd zijn om iets meer te willen leren dan bij recreatief turnen en die dat ook snel oppakken. Je moet ook goed zelfstandig kunnen werken.

Na een tijdje zullen we ook bekijken, of je wel of niet geschikt bent voor dit uur.

We hebben plek voor maximaal 16 meiden.

Naast de normale wedstrijden (Clubkampioenschappen) zullen we nog bekijken of we meedoen aan andere regionale wedstrijden.

Contributie

De contributie voor deze twee uur bedraagt twee keer de basiscontributie van € 145,– voor een heel seizoen. Wil je daarnaast nog een recreatieve turnles volgen, dan kan dat en krijg je op deze les korting van 25%.

Informatie

Voor meer informatie en je opgeven voor deze les kan je bij de docente Stephanie Hofman (06-11754458,  of stephanie.turnen@gmail.com).

 

Willem Jan Kerkhoven

Coördinator Gym en Turnen

0182 – 613839 / 06 – 10785526

willemjan.henny@hetnet.nl