26 maart 2012  |  Turn Team Heren

Nederlandse top heren turnen naar Waddinxveen

Zondagmiddag 1 april komt het Nederlands heren turnteam naar Waddinxveen om een extra ingelaste kwalificatiewedstrijd voor het Europees Kampioenschap turnen te draaien.

Het Europees Kampioenschap turnen voor dames en heren wordt van 9 tm 13 mei in Brussel gehouden. Nederland moet voor die tijd een selectie maken welke turners naar Brussel worden gestuurd die voor Nederland op het EK mogen uitkomen.
Een extra ingelaste kwalificatiewedstrijd wordt in Waddinxveen gehouden tijdens de ¼ finale turnen heren voor het Nederlands Kampioenschap. Deze wedstrijd wordt door de Waddinxveense Jazzdans- en Turnvereniging TOOS in samenwerking met de KNGU georganiseerd.

Op zondagmiddag 1 april komen de beste turners naar Waddinxveen om een plekje in het Nederlands team te verdienen. Aan de wedstrijd doen 13 Nederlandse topturners mee waaronder; Juri van Gelder, Kas van Weelden, Anthony van Assche, Bart Deurloo en Carlo van Minde. Jeffrey Wammes en Epke Zonderland komen niet naar Waddinxveen in verband met wereldbekerwedstrijden.

Het inturnen voor de wedstrijd begint om 12.30 uur en de wedstrijd start om 13.45 uur.
De wedstrijd zal ongeveer om 16.45 uur afgelopen zijn.

Bij de ingang van de sporthal De Dreef zijn toegangskaarten te koop.
Voor volwassenen € 4,50 en voor kinderen € 2,50.