04 oktober 2015  |  Twirlen

Mooie resultaten tijdens thuiswedstrijd Illusion

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de eerste twirlwedstrijd na de vakantie. Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen organiseerde wederom een eigen wedstrijd in Sporthal de Dreef in Waddinxveen.

1-baton

De dag startte met het onderdeel 1-baton. Lina Azzihmed mocht het spits afbijten in de klasse Preteen Beginners. Zij behaalde met haar routine een eerste plaats. Ook Ester van Harten nam deel in deze klasse en behaalde een 4e plaats. In de klasse Junior Beginners mochten Madelon van Harten, Tara Slaman en Sanne Zeeman hun technieken tonen aan de jury. Sanne behaalde een 4e plaats, Tara een 3e plaats en Madelon een 1e plaats. Isabel Floor behaalde een 2e plaats in de klasse Junior Intermediate.

2-baton

Hierna was het tijd voor het onderdeel 2-baton. Madelon van Harten en Lindsay Sip namen deel in de klasse Junior Beginners. Madelon behaalde een 3e plaats en Lindsay een 2e plaats. In de klasse Junior Intermediate behaalde Isabel Floor een 2e plaats.

Duo twirling

Op het onderdeel Duo twirling kwamen 4 duo’s van Illusion uit. In de Preteen Beginners-klasse behaalden Demi van Es en Nicky Peters een 2e plaats en Petra van Harten en Hanneke Heemskerk een 1e plaats. In de klasse Junior beginners behaalden Irine Kleiweg en Vivien Paulus een 2e plaats en Isabel Floor en Dione van der Greft een 1e plaats.

Super-x-strut

Na Duo twirling begon het onderdeel Super-x-strut. Anne-Fleur Fioole behaalde een 1e plaats in de klasse Junior intermediate. Ook Djarah Kleiweg behaalde een 1e plaats in de klasse Senior beginners.

Kids Twirl

Na het onderdeel Super-x-strut was het tijd voor de kleinsten van Ilusion om hun routines te laten zien. Tijdens het onderdeel Kids Twirl kwamen Summer van Vliet en Dewi Jansen uit in de klasse Peewee. Summer behaalde een 4e plaats en Dewi mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen.

Juvenile

In de klasse Juvenile behaalde Mirthe ten Cate een 5e plaats en DesirOndeé Buwalda een 1e plaats.

Solo dance twirl

In de middag was het tijd voor het onderdeel Solo dance twirl, waarbij de deelnemers hun eigen muziek mogen kiezen. In de klasse Preteen beginners behaalde Ester van Harten een 8e plaats, Dana Minnes een 6e plaats en Petra van Harten een 2e plaats. In de klasse Junior beginners behaalde Lindsay Sip een 7e plaats, Anne-Fleur Fioole een 5e plaats, Dione van der Greft een 2e plaats en Irine Kleiweg een 1e plaats. Irine behaalde hierbij ook voldoende punten om zich te plaatsen voor de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen die plaatsvinden in december! In de klasse Junior intermediate behaalde Isabel Floor een 2e plaats. In de klasse Senior beginner behaalde Djarah Kleiweg een 9e plaats en in de Senior intermediate-klasse behaalde Robine Neijssel een 2e plaats.

Teamwedstrijd

Hierna was het de beurt aan de teams. Team B van Illusion behaalde een 1e plaats in de klasse Small team dance twirl Preteen beginners en ook Team A behaalde een 1e plaats in de klasse Large team Junior beginners.

 

Er kan teruggekeken worden op een geslaagde dag! Aankomend weekend vinden de laatste wedstrijden voor Illusion plaats. Wij wensen alle deelnemers alvast heel veel succes!

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl