03 februari 2018  |  Dans

Groep 6, 7 en 8 en MO klas 1 van Moderne Dans deden AUDITIE!

Een dansauditie doen. Dat is best spannend en heel stoer! Zeker als je een auditie mag doen voor een voorstelling van een middelbare school, terwijl jij nog op de basisschool zit.

De Goudse Scholengemeenschap had op donderdag 1 februari de mogelijkheid om auditie te doen voor hun Schouwburgvoorstelling in maart. Eén van de meiden van de maandaggroep ‘Moderne dans’ zit op deze school en had haar eigen dansgroep opgegeven. Met de dans van juf Margreet. Spannend, zo’n auditie.

Allemaal in dezelfde kleding gestoken, deden 8 meiden van deze groep hun uiterste best om zo goed mogelijk door deze auditie te komen! Het was zó spannend, dat sommige meiden per ongeluk de verkeerde kant op sprongen!!

We kregen – naast een aantal punten, waar we nog aan kunnen werken – gelukkig te horen, dat ze ons heel stoer vonden: wij waren tenslotte de jongste deelnemers!

Benieuwd geworden naar deze dans? Wij dansen deze dans ook in de middagvoorstelling van de Dance2Demo op zaterdag 17 februari in Sporthal De Dreef in Waddinxveen.