06 januari 2018  |  Sports

Met strippenkaart fit 2018 in

Doe mee met Total Body Fit en Power Yoga!

Na zo’n feestmaand aan het einde van het jaar is het goed om je in het nieuwe jaar te focussen op je conditie. Zet je goede voornemens direct om in daden en doe mee met Total Body Fit of Power Yoga!

Total Body Fit

Bij deze lessen beweeg je actief op muziek en verbeter je je uithoudingsvermogen en conditie. Tijdens de les wordt er o.a. gebruik gemaakt van steps, gewichtjes  en leuke passencombinaties. Tevens werk je aan je souplesse en spierversterking en er is natuurlijk aandacht voor de bekende BBB-spieren.

Power Yoga

Power Yoga is een heerlijk sportieve yogales waarbij je zeker naar je lichaam luistert. Na de warming-up, wordt aan verschillende spiergroepen gewerkt, zoals de been- en bilspieren, rugspieren, buikspieren, heupopeners en balansoefeningen met aan het einde van de les tijd om heerlijk te ontspannen.

Doe mee

De lessen zijn laagdrempelig en geschikt voor iedereen die graag in een gezellige groep actief wil bewegen. Kom eens vrijblijvend sporten op:

* Total Body Fit
– maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur (of tot 21.30 uur voor de fanatieke sporter)
– vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur.

* Power Yoga
– dinsdagmiddag van 13.30-14.30 uur
– vrijdagavond van 20.15-21.15 uur.

Om deel te nemen aan deze lessen kun je lid worden van TOOS, maar je kunt ook een 10-strippenkaart kopen. De strippenkaart kost € 70,– (4 maanden geldig na uitgifte). De elfde les krijgt je gratis van TOOS.

Doe mee en houd op een gezellige manier deze winter je conditie op peil!

Meer informatie: info@tooswaddinxveen.nl