26 juni 2018  |  Verenigingsinfo

Mededelingen einde van het seizoen en start van het nieuwe seizoen

We naderen het einde van het seizoen, daarom nog een paar mededelingen.

Wisseling of wijziging van lesuur:

Omdat uw kind de leeftijd heeft bereikt om door te schuiven naar een volgend lesuur, of doordat het lesrooster is gewijzigd naar een ander lesuur ontvangt u een brief met daarin de nieuwe lestijd.

Wanneer de leswisseling problemen oplevert, neemt u dan even contact op met uw docent.

Het kan zijn, dat u het lidmaatschap heeft opgezegd, maar toch geven we u nog deze brief met het nieuwe lesrooster mee. Misschien zit er wat anders leuks voor u bij.

Op de achterkant van deze brief staat het totale lesrooster van TOOS voor het nieuwe seizoen 2018/2019. Dit lesrooster kan op kleine onderdelen nog wel eens wijzigen. Er zijn op dit moment nog een paar vacatures. We gaan er echter vanuit dat deze voor de start van het nieuwe seizoen zijn ingevuld. Kijkt u voor de actuele stand van zaken eens op het lesrooster op onze website.

Afsluiting van het seizoen:

De laatste les van dit seizoen is in de week van maandag 2 t/m zaterdag 7 juli 2018.

Op zaterdag 7 juli sluiten we het seizoen feestelijk af met de instuif “TOOS Sluit Af” tussen 13.00 – 16.00 uur voor de kids van groep 1 tot en met  8. Zie voor meer info  de nieuwsbrief en onze website.

Start van het nieuwe seizoen:

Alle kinderlessen (ouder- & kindgym, basisonderwijs en voortgezet onderwijs) en alle volwassenen lessen starten in de week van maandag 27 augustus 2018.

Fijne vakantie:

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en zien u graag weer terug in het nieuwe seizoen in TOOS Plaza.