30 juni 2018  |  Gym / Turnen

Luchtacrobatiek – Klimdoek gaat na de zomer ook door

 

Vanaf donderdag 30 augustus 2018 gaan we door met de nieuwe les bij TOOS. In een workshop tot aan de herfstvakantie (8 lessen) gaan we (verder) leren in de klimdoeken te klimmen en allerlei acrobatische bewegingen in de lucht uit te voeren.  De les is voor jongens en meisjes van groep 4 – 8 van de basisschool ( 7 – 12 jaar ).

Luchtacrobatiek – Klimdoek

Doek acrobatiek is een vorm van luchtacrobatiek waarin wordt opgetreden in een doek. Er wordt geklommen, gewikkeld en geposeerd om vervolgens uit te wikkelen, dus eigenlijk te vallen naar een mooie eindpose.

De les is op donderdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur in de Sportzaal van TOOS Plaza en wordt gegeven door Lisette Dijkstra of Madeline Geenen. Lisette en Madeline zijn gespecialiseerd in luchtacrobatiek en Madeline heeft in Reeuwijk haar eigen school en treedt zelf ook op. Kijk maar eens op www.luchtacrobatiek.com. We zijn dan ook erg blij dat zij deze workshop bij TOOS komen geven.

De kosten voor deze workshop van 8 lessen bedragen € 40,–

De les start als er minimaal 4 aanmeldingen zijn. Er worden maximaal 12 kinderen toegelaten. Wacht dus niet te lang met opgeven. De kids die nu al de les volgen en er mee door gaan, krijgen voorrang.

Wil je meer info over deze les of wil je je aanmelden neem dan even contact op met Lisette Dijkstra
(06 – 29248377 of lisette-dijkstra@hotmail.com).