19 maart 2017  |  Gym / Turnen

Lessen Luchtacrobatiek en Klimdoek gestart

Vorige week donderdag 9 maart is  de nieuwe les Luchtacrobatiek-Klimdoek  van start gegaan. Zeven kinderen gingen onder leiding van Madeleline van Geenen enthousiast aan de gang om de techniek  onder de knie te krijgen. In een workshop van 7 lessen wordt geleerd in klimdoeken te klimmen en  allerlei acrobatische bewegingen in de lucht uit te voeren. De les is voor jongens en meisjes van groep 4 – 8 van de basisschool ( 7 – 12 jaar ).

Nog twee plaatsen beschikbaar!

Sta je ook te popelen om dit te leren? Meld je dan direct aan!

De workshop loopt tot aan de meivakantie en er zijn nog twee plaatsen beschikbaar.

De les is op donderdag van 16.00 – 17.00 uur in de Sportzaal van TOOS Plaza.

De kosten voor deze workshop van 7 lessen bedragen € 36,–.

Als er voldoende animo is dan gaan we na de meivakantie ook door met deze les. Misschien ook wel met een les voor jongens en meiden van middelbaar onderwijs.

 

Wat is Luchtacrobatiek – Klimdoek

Doek acrobatiek is een vorm van luchtacrobatiek waarin wordt op getreden in een doek. Er wordt geklommen, gewikkeld en geposeerd om vervolgens uit te wikkelen, dus eigenlijk te vallen naar een mooie eindpose.

De lessen worden gegeven door Madeline Geenen. Madeline is gespecialiseerd in luchtacrobatiek en heeft in Reeuwijk haar eigen school. Kijk maar eens op www.luchtacrobatiek.com. We zijn dan ook erg blij dat ze deze workshop bij TOOS geeft.

 

Wil je meer info over deze les of wil je je aanmelden neem dan even contact op met Madeline Geenen.
(06 – 41877397 of madeline@luchtacrobatiek.com).