23 juni 2015  |  Verenigingsinfo

Lesrooster nieuwe seizoen

We naderen het einde van het seizoen, daarom nog een paar mededelingen.

Nieuwe lesrooster:
Het lesrooster voor het nieuwe seizoen is bekend, alle lessen hebben weer een plekje gekregen en voor bijna alle lessen zijn de docenten bekend. Klik hier voor het nieuwe lesrooster.

Er zijn gelukkig heel veel lessen die doorgaan met de vertrouwde docenten.
Toch nemen we ook afscheid van twee docenten: Chantal Bouman en Marja Enthoven. Chantal stopt vanwege een verhuizing en Marja stopt na jaren aerobic bij TOOS te hebben gegeven.

Gelukkig hebben we ook nieuwe docenten: Daan Koedoot, Malouke Spek, Naomi Puttiger en Silya Hötz nemen de lessen van Chantal over op de dinsdag. Zij zijn bezig met hun gymopleiding of hebben deze reeds afgerond. Omdat het ook studenten zijn met wisselende schoolroosters hebben we er voor gekozen dat ze alle vier deze les gaan geven, er zullen er steeds twee zijn (natuurlijk afhankelijk van hun schoolroosters).

Einde seizoen:
De laatste les van dit seizoen is in de week van maandag 29 juni t/m zaterdag 4 juli 2015.

Op zaterdag 4 juli is er nog een leuke instuif in TOOS Plaza voor alle kinderleden, kijk eens verderop onze site voor het volledige programma. Het begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Begin nieuwe seizoen:
Alle kinderlessen (ouder & kindgym, basisonderwijs en voortgezet onderwijs) en alle volwassenen lessen starten in de week van maandag 31 augustus 2015.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en zien u graag weer terug in het nieuwe seizoen
in TOOS Plaza.