03 september 2014  |  Twirlen

Laatste kans inschrijven introductiecursus Twirlen 2014

Ben je op zoek naar een veelzijdige, creatieve en uitdagende sport, twijfel dan niet langer en schrijf je nog snel in voor de introductiecursus Twirlen welke start a.s. vrijdag 12 september!

De introductiecursus twirlen biedt een korte blik van zes lessen in deze geweldige sport, waarbij je onder andere in aanraking komt met verschillende soorten dansen, zoals modern, hiphop, jazz en ballet, en waar we daarnaast werken we aan lenigheid, souplesse, kennis van muziek en uiteraard de technieken van de baton.
Gedurende deze cursus wordt er kennis gemaakt met enkele van deze elementen, maar we maken het vooral heel gezellig.  De cursus zal  worden afgesloten met een heuse uitvoering op 17 oktober waaraan de introductieleden met een eigen routine zullen deelnemen!

De cursus zal plaats vinden op vrijdag 12, 19, 26 september, 3, 10 en 17 oktober van 16.45 tot 17.45 uur in TOOS Plaza, Staringlaan 18 Waddinxveen. Meisjes en jongens vanaf 5 jaar zijn van harte welkom om aan deze cursus deel te nemen. De kosten voor de gehele cursus bedragen € 20,-. Aanmelden kan via info@twirlafdelingillusion.nl.

Voor meer informatie  www.twirlafdelingillusion.nl of www. tooswaddinxveen.nl.