14 december 2015  |  Verenigingsinfo

KOM APENKOOIEN en steun het goede doel!

 
Serious apenkooien!
 

In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in oorlogsgebieden. De ‘next generation’ verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is wel opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de DJ’s van 3FM samen met de rest van Nederland geld in. Dit jaar zet TOOS zich ook in voor Serious request.

Voor alle kinderen in Waddinxveen organiseren wij een apenkooi middag op maandag 21 december vanaf 13.00 tot 17.00 met een vrije inloop, kom wanneer je wilt. Kinderen tussen 6 en 13 jaar zijn van harte welkom om te komen apenkooien tegen een vergoeding van €5,00. Hiervoor mag je 10 spelletjes apenkooien mee doen in onze geweldige apenkooi. Dat is ongeveer een uur apenkooien. Daarna kan je voor €0,50 losse kaartjes voor de apenkooi kopen.
Wil je ons steunen? Doe gezellig mee. Je kan ook doneren via kominactie.3fm.nl/actie/serious-apenkooien
Via de TOOS Facebook pagina kan je je aanmelden. Dit hoeft niet maar is wel handig voor ons zodat we weten waar we rekening mee kunnen houden.