01 maart 2013  |  Dans

Kleurrijk dansspektakel in TOOS Plaza!

Zaterdag 9 februari jl. had de Dans- en Turnvereniging TOOS de ‘TOOS KALEIDOSCOOP’ ingezet, als thema voor de drie dansshows.

De TOOS Kaleidoscoop nam het publiek mee naar telkens een ander swingend kleurenpallet. In een uur tijd toverden de TOOS dansteams steeds weer een andere kleur op het toneel. Effen kleuren als brandweerrood, spijkerbroekenblauw, Hollandse oranje, barbie roze en black & white stonden in de spotlights. De bonte kleurschakeringen waren verwerkt in de dansen ‘CSI confetti’, ‘de kameleons’, ‘tropische vissen’ en natuurlijk ‘glitter & glamour’. In deze kakofonie van kleuren waren ook dansen gebaseerd op serieuze zaken als kleurloosheid, kleurverlies, vergrijzing, kleurenblindheid en was er zelfs een geheime kleur.

Van jazzdans tot moderne dans, van kleuterdans tot streetdance en hiphop; elke dansshow was net weer even anders en telkens afwisselend. Aan het eind kwamen alle dansers nog één keer samen op het toneel voor een super swingend einde van de kleurrijke dansvoorstelling. Een super dansspektakel dat mede door de bijdrage van de sponsors, de inspanning van veel vrijwilligers èn de enthousiaste inzet van de TOOS docentes Diede, Ilse, Judith, Fleur, Maaike, Margreet en Tamara extra kleur gaf aan de dansshows, die allemaal op rolletjes verliepen!

Binnenkort kunt u weer van de TOOS dansers genieten tijdens de demogyjada’s in de regio en er wordt nu al hard gewerkt aan de nieuwste dansvoorstelling ‘Open Boek’ op zaterdag 22 juni a.s. in de Goudse Schouwburg.

Ook de danskriebels gekregen? Kom dan naar TOOS Plaza voor twee gratis proeflessen.