27 april 2015  |  Twirlen

Kennismaken met twirlen tijdens Koningsdag!

 

“Dat is toch wel moeilijk” en “kijk, ik kan het!” werd er door de kinderen geroepen terwijl ze twirl-les kregen van de coaches en leden van Illusion. Jong en oud kon afgelopen maandag tijdens koningsdag zelf eens proberen hoe dat nu eigenlijk werkt met zo’n baton. Een grasveld vol vrolijke gezichten was het resultaat.

De twirlafdeling van TOOS begon de dag met een spetterend optreden voor het  hoofdpodium bij het Warnaarplantsoen. In het heerlijke zonnetje mochten alle teams van Illusion een show verzorgen. Zo kregen de meiden van Team C iedereen aan het lachen met hun clownshow, straalde Team B met hun poppenshow en kreeg Team A iedereen enthousiast met hun solistenshow. Daarnaast mochten Dione van der Greft, Isabel Floor en Anne-Fleur Fioole hun solistische onderdelen laten zien. Ook de “glimmende” pakjes maakten veel indruk.

Na de optredens kon iedereen een bezoekje brengen bij de kraam van Illusion. Hier konden er nog meer pakjes bekeken worden, maar het leukste was natuurlijk om zelf “trucjes” met de baton uit te proberen. De hele middag stond het vol met jongens en meisjes die leerden draaien, rollen en zelfs gooien met de baton! Een gezellige dag met veel enthousiasme.

Heb jij ook altijd willen twirlen? Dan kun je je nu aanmelden voor de introductiecursus! Ga naar www.twirlafdelingillusion.nl/introductie voor meer informatie.