05 juli 2016  |  Verenigingsinfo

Jubileumshows “We are magic!” groot succes

“We are magic!” was het thema van de spetterende jubileumshows van afgelopen zaterdag 2 juli. Het 95-jarig bestaan werd uitgebreid gevierd met maar liefst 5 shows, waarbij de turners, gymnasten, dansers en twirlers hun kunsten mochten vertonen. Het resultaat?  Vijfmaal een volle zaal met een dolenthousiast publiek.

De eerste voorstelling ging om 10:30 uur van start en het laatste optreden werd om 22:00 uur afgesloten. Het publiek wachtte elke show weer vol spanning af en werd meegenomen op een magische reis waarbij de leden van TOOS lieten zien dat het aan talent en enthousiasme niet ontbreekt.

De dansgroepen lieten verrassende routines zien met een fantastische uitstraling, waardoor het niet mogelijk was om stil te blijven zitten. Het publiek keek ademloos toe bij de optredens van de gymnasten en turners, waarbij de moeilijkste technieken werden gepresenteerd en de twirlers lieten zien wat er allemaal mogelijk is met de baton.

Zelfs de docenten stonden dit keer op het podium met een speciale choreografie in de stijl van 1001 nacht. Dit alles werd afgesloten met een gezamenlijke einddans, waarbij alle afdelingen bij elkaar kwamen en het duidelijk zichtbaar was hoe groot de vereniging is. Dit gecombineerd met een speciaal decor, unieke kostuums, live muziek en zelfs stukken theater, zorgden voor een onvergetelijke avond om met trots op terug te kijken.

Op naar 100 jaar TOOS!