19 juni 2012  |  Twirlen

Introductiecursus Twirlen

Na de zomervakantie start de twirlafdeling Illusion weer met een introductiecursus twirlen. Deze cursus is bedoeld voor meiden en jongens vanaf 5 jaar om kennis te maken met twirlen. Tijdens de cursus leer je de vele verschillende twirltechnieken, maar ook dans en omgaan met muziek. De cursus duurt vijf lessen en wordt afgesloten met een heuse uitvoering.

Wanneer: Op vrijdag 7, 14, 21, 28 september en 5 oktober.

Hoe laat: Van 16.45 tot 17.45 uur.

Optreden: 12 oktober tot uiterlijk 20.30 uur. Met onder andere de teams en solisten van Illusion.

Waar: In de Sportzaal van TOOS Plaza aan de Staringlaan 18.

Voor wie: Jongens en meisjes vanaf 5 jaar.

Kosten: € 20

Inschrijven: info@twirlafdelingillusion.nl

Na de introductiecursus, kun je lid worden van onze afdeling en start je vervolgens in de groep van de basiscursus. De basiscursus is ook op vrijdag op hetzelfde tijdstip als de introductiecursus. Hier breid je de twirl- en danstechnieken uit en stomen we je klaar om mee te doen in de teams van Illusion. Als je er helemaal klaar voor bent, stroom je door naar één van de teams en neem je deel aan twirlwedstrijden. Als je heel fanatiek bent kun je zelfs solo- of duo-lessen gaan volgen.

Iedereen is van harte welkom bij deze introductiecursus! Ben je nu al een beetje nieuwsgierig hoe alles werkt en wil je alvast wat meer informatie, bekijk dan de wedsite www.twirlafdelingillusion.nl