05 juli 2015  |  Twirlen

Introductiecursus twirlen groot succes!

Ook dit jaar was er de mogelijkheid om bij Illusion, de twirlafdeling van TOOS, mee te doen met de introductiecursus twirlen. Zes enthousiaste meiden begonnen in mei met de twirlessen bij Renske Luijendijk en Anne-Fleur Fioole en leerden meer over dans, lenigheid en natuurlijk twirltechnieken.

Met veel plezier hebben de meiden zes weken lang de lessen gevolgd. De laatste les werd spetterend afgesloten met een demonstratie, waarbij de nieuwe technieken aan de ouders, opa’s en oma’s en broers en zussen werden gepresenteerd. Vol trots heeft Illusion hierdoor dan ook zes nieuwe leden mogen verwelkomen en komt het ledenaantal op dertig! Een resultaat dat het vijfjarig bestaan van Illusion nog eens extra leuk maakt.

De nieuwe leden zullen doorstromen naar de C-groep, waar ze in een grotere groep verder gaan met moeilijkere technieken en nieuwe dansen in combinatie met een hoop gezelligheid.

Lijkt twirlen jou ook helemaal te gek? Volgend jaar gaat de nieuwe introductiecursus weer van start en ben jij natuurlijk ook van harte welkom! Wil je eerder komen kijken? Loop dan na de vakantie eens binnen bij onze les op de vrijdagmiddag (16.45 tot 17.45) en volg gratis twee proeflessen.