24 november 2013  |  Dans

Intratuin Kerstfair met Dans & Twirlen

Op 20 en 21 november was het weer Intratuin Kerstfair in de Zuidplas vestiging. Wederom mocht TOOS meehelpen om daar een groots festijn van te maken. Deze keer verdeeld over 2 (zeer goed bezochte) dagen verzorgden we optredens met een aantal twirlers van Illusion en de dansteams:  FoKus, FoKus II, de Jeugdselectie en de Dames Donderdag.

Niet alle teams waren voltallig. Maar dit was geen probleem, aangezien de ruimte beperkter was dan in onze zalen in TOOS Plaza. Dus dit keer optredend op een stenen vloer, maar wel met zeer goede geluidsvoorziening (dankzij de heren van VoLumen!!), was het weer een uitdaging om de aandacht van het winkelende publiek vast te houden en niet zomaar voorbij te laten lopen. Afgewisseld met een zangkoor, kwamen er flitsende glitterpakken voorbij, rock and roll rokken, stoere meiden en zelfs roodkapjes (ook een twirl roodkapje) en wolven. Met een aantal slangen (echte pythons) en uilen (mocht je op je arm houden) maakten wij de Dierenwereld in de Intratuin extra gezellig!

Het kraampje van TOOS stond in het koude gedeelte dus hulde aan de dames die daar heel koud veel kaartjes en folders hebben uitgedeeld voor proeflessen bij TOOS. Wie weet komen er weer een paar extra leden bij!! We hopen volgend jaar weer van de partij te zijn bij de Intratuin in Zevenhuizen!!

 

Boven: onze twirlers
Onder v.l.n.r.: Dansteams: Jeugdselectie – FoKus II – Dames Donderdag met FoKus