27 augustus 2013  |  Gym / Turnen

Instuif: TOOS GAAT LOS !!

Feestelijk opening van het seizoen met Gym & Turnen & Springen op zaterdag 28 september 2013

Als je zin hebt om nog een keertje te komen Gymmen / Turnen / Springen dan ben je welkom bij onze instuif. Zit je op de Gym of Jazz, jullie mogen allemaal komen en je broertje/zusje of vriend(innet)je mag ook mee. Ook je klasgenootje mag je meenemen.

We gaan verschillende gym- en turnonderdelen aanleren, we gaan springen op de trampoline, er komt een toestelcircuit met diverse toestellen en natuurlijk wordt ook de tumblingbaan gebruikt. Nieuw dit jaar is dat we ook met klimdoeken die inde ringen hangen gaan werken. Natuurlijk is er een kleine pauze waarbij je iets te drinken krijgt van TOOS.

Dit alles onder leiding van de Gym-, Spring- en Turnleiding die we bij TOOS hebben.
En we gebruiken de volgende zalen; de Sportzaal en de Turnzaal.

Het is voor alle kinderen vanaf groep 1 – 8 van de basisschool (4 t/m 12 jaar).
Je ouders mogen blijven kijken tijdens de instuif. De kantine is open. Voor de kleuters is het handig als papa of mama je komt helpen op de klim- en klauterbanen.

De instuif duurt van 12.00 – 16.00 uur

Nieuw dit jaar: we werken niet met groepen en op tijd maar je mag komen wanneer je wilt. Heb je zin om van 12.00 tot 14.30 uur te sporten bij ons, prima. Maar kom je alleen een half uurtje om 14.00 uur, ook goed. Wat jij maar wilt, het is jouw dag !!!!. Want TOOS gaat LOS.

Je hoeft niets te betalen, je mag gewoon meedoen en je hoeft je niet van te voren op te geven.

Tot zaterdagmiddag 28 september  !! 

Willem Jan Kerkhoven (0182 – 613839) willemjan.henny@hetnet.nl