06 januari 2015  |  Twirlen

Illusion start met nieuw twirlseizoen

Na een succesvol sportjaar waarbij mooie resultaten werden behaald, start Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, deze week met het nieuwe twirlseizoen.

Leden tussen de vijf en twintig jaar maken zich klaar om een jaar hard te trainen op nieuwe twirltechnieken, lenigheid, expressie, dans en alle andere facetten die bij het twirlen komen kijken. Ook dit jaar zullen deze trainingen tot uiting komen op meerdere wedstrijden en optredens zoals TOOS Danst Anders 7 februari en het optreden in de Goudse Schouwburg op 27 juni.

Nicky , 11 jaar, twirlt al een paar jaar bij Illusion en geeft aan waarom dit zo leuk is; “Wat ik leuk vind aan twirlen is dat je lekker bezig bent en dat je nieuwe technieken leert. Ook is het erg gezellig!”.┬áPetra, ook 11 jaar, is het hier mee eens. “Wat ik leuk vind aan twirlen zijn de wedstrijden en het oefenen van de shows. Het leuke is dat dansen en turnen wordt gecombineerd. Daarnaast is het een hele leuke vereniging.”

Ben jij ook benieuwd naar deze unieke sport?
Illusion ontvangt altijd graag nieuwe leden. Jongens en meisjes vanaf vijf jaar zijn van harte welkom bij Illusion en kunnen twee gratis proeflessen volgen. Zo kun je zien of deze sport goed bij jou past en kun je gelijk de sfeer op de vereniging proeven.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl