09 december 2012  |  Verenigingsinfo

“Het Grote Gymfeest”

Vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 2013 doet  Jazzdans- en Turnvereniging TOOS uit Waddinxveen mee aan “Het Grote Gymfeest” (www.hetgrotegymfeest.nl).

Overal in Nederland stellen gymclubs hun deuren open om kinderen van de basisschoolleeftijd de verschillende facetten van de gymsport te laten ervaren. Kinderen volgen een uitdagend parcours met oefeningen, waaronder turnen, dansen, twirlen en springen.
Het Grote Gymfeest  is een landelijk initiatief van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) om beweging onder jonge kinderen te stimuleren.

Als ambassadeur van “Het Grote Gymfeest” nodig ik alle kinderen van Jazzdans- en Turnvereniging TOOS uit om met zo veel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes naar “Het Grote Gymfeest” bij TOOS in TOOS Plaza aan de Staringlaan 18 te komen.

Bekijk het programma van vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 2013 (.pdf)

Een tipje wil ik wel verklappen, jullie kunnen gymmen, dansen, springen, streetdance, zoemba4kids, twirlen en turnen in de Sportzaal, Danszaal en Turnzaal van TOOS Plaza.
Ook zijn er die dagen nog leuke demonstraties van TOOS te zien.

Inschrijven kan op de pagina Het Grote Gymfeest.
Schrijf je in voor woensdag 3 januari 2013. Let op, een onderdeel kan gauw vol zijn, dus wees er snel bij!

Alles over Het Grote Gymfeest kan je vinden op www.hetgrotegymfeest.nl. Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Willem Jan Kerkhoven van TOOS (0182 – 613839).

Kan je nou niet op vrijdag 4 of zaterdag 5 januari naar ons Grote Gymfeest komen, nou dan ben je ook van harte welkom in de weken erna tijdens de normale lessen van TOOS. Kijk maar eens in het lesrooster van TOOS.
Je mag altijd twee keer voor een proefles komen.

Met sportieve groet,

 

Epke Zonderland
Ambassadeur van Het Grote Gymfeest

P.S.: via deze link kun je ook Epke Zonderlands’ persoonlijke uitnodigingsfilmpje zien!