20 oktober 2013  |  TOOS Evenementen Team

Herfstbingo TOOS

Zaterdag 5 oktober was er weer Bingo in TOOS Plaza. De plaatjesbingo voor de kinderen van groep 1 t/m 3 ging helaas niet door, omdat slechts 2 kinderen zich hadden aangemeld. De bingo voor de kinderen van groep 4 t/m 8 ging met 28 deelnemers wel door! Hieronder waren maar twee jongens, dus mannen: melden jullie je de volgende keer ook aan!

Om 14.15 uur ging de zaal open en kwamen de kinderen binnen, waarna ze een plekje aan een tafel zochten en een bingokaart met pen uitgedeeld kregen. Een aantal moeders en ook een vader bleven gezellig helpen. Dat was heel fijn. Bedankt voor jullie hulp!

We hebben een aantal rondes bingo gespeeld en er waren weer leuke prijzen te winnen. We begonnen met een rijtje vol voor een bingo en daarna de kaart pas helemaal vol. Ook speelden we een paar rondes waarbij de kinderen op de stoel mochten gaan staan. Als er een nummer gedraaid werd dat op je bingokaart stond, moest je gaan zitten. De laatste die op de stoel stond mocht een prijsje uitzoeken.

Tussendoor kregen de kinderen heerlijke limonade en chocolade en spekjes.

Als laatste trokken we nog een aantal bingokaartjes van de kinderen die nog geen prijs hadden gewonnen, zodat uiteindelijk om 16.00 uur iedereen met een prijsje naar huis ging.

Wij hebben nog even de boel opgeruimd en vonden het weer een geslaagde middag.

Groetjes van het ToosEvenementenTeam TET,

Saskia en Nancy