03 februari 2014  |  Dans

Grootse dans- en twirlvoorstelling SPORT

Zaterdag 8 februari vindt wederom de jaarlijkse ”TOOS Danst Anders” voorstelling plaats. Het evenement TOOS Danst Anders is inmiddels een traditie geworden, met als doel een show te laten zien, die net even wat anders is dan andere uitvoeringen.

Dit jaar staat het geheel in het thema van “Sport” i.v.m. de Olympische Winterspelen. Aan bod komen daarbij bijvoorbeeld dansen met onder andere als onderwerp; Bobsleeën, Rugby, Twirlen, winnaars, verliezers en doorzetters, etc.
Gedurende 3 voorstellingen zullen alle dansers en twirlers deze dag spetterende optredens gaan verzorgen, waarvoor zij het afgelopen half jaar hard hebben gewerkt. Het belooft daarom een fantastische dag te worden met veel mooie routines, kostuums en vooral veel enthousiasme.

En wilt u ook graag komen genieten van deze voorstellingen, dan bent u van harte uitgenodigd om te komen kijken. De 3 voorstellingen worden gehouden om 15.00, 18.00 en 20.30 uur. Kaartjes voor kinderen tot 12 jaar kosten € 4,- en voor volwassenen € 5,-. U krijgt hierbij van het huis een gratis consumptie. We verwelkomen u graag als trouwe “sport” supporter. Tot 8 februari in TOOS Plaza, Staringlaan 18 in Waddinxveen!

Meer informatie over het programma, de kaartverkoop en deelnemers, lees je in de  laatste nieuwsflits van TOOS Danst Anders ‘SPORT’: http://tooswaddinxveen.nl/?p=6103