08 december 2017  |  Trampoline springen

Groepsspringwedstrijd Zuid-Holland

Op zaterdag 18 november mocht een gecombineerde team van TOOS en O.S.S. Zevenhuizen zich presenteren in Noordwijk in het hogere segment: De C categorie. Het team van TOOS bestond uit: Marije Baron, Djoya Burger, Quinty Troost en Nathalie Knijnenburg. Dat van O.S.S. Zevenhuizen uit Jasmijn van der Poort, Janine van EedenPetermann en Matthea Veldhuijzen. In totaal waren er bij dit evenement ’s ochtends 175 deelnemers en ’s middags 16 teams, die in deze categorie streden om het eremetaal.

Op trampoline lieten 6 teamleden van O.S.S./TOOS, behalve de diverse salto’s, ook de Barani zien. Hierbij plaatsen zij zich als 5e op de ranglijst met 20,25 pnt.

Op de tumblingbaan lieten wisselende teamleden een synchroonserie zien, gevolgd door een aantal series, die werden afgesloten met o.a. arabier – flik flak – streksalto. Dit onderdeel werd beloond met 9e plaats met een totaal van 23,55 pnt.

Trampoline Pegasus bleek een lastig toestel voor het team. Helaas met de juist wat eenvoudigere sprongen, liet het team punten liggen. Het resultaat was een 10e plaats.

Met deze wedstrijd werd het groepsspringen voor dit seizoen afgesloten.