28 november 2016  |  Turn Team Heren

Goud voor turnheren op de Nationale Team Cup

Op de Nationale Team Cup, de Nederlandse Kampioenschappen herenturnen voor teams op 26 en 27 november jl. heeft het ETEC TOOS Turn Team voor een verrassing gezorgd door in categorie 6 het goud op te eisen.

Drie teams van TOOS hadden zich voor deze landelijke finale geplaatst. In categorie 6 kwamen de “veteranen” van TOOS in actie: Bas van Agten, Daan Vermeij, Menno Versluis, Richard Nobel en Wouter de Graaff. De mannen turnden een zeer goede wedstrijd en mochten verrassend de hoogste trede van het podium bestijgen.

In categorie 3 deed het ETEC TOOS Turn Team mee met Jari van der Eijk, Bart Kerkhoven, Daan Koedoot, Erik Koppenaal en Stefano van Kesteren. De heren konden zich niet mengen in de strijd om het eremetaal en eindigden als vijfde.

In categorie 8 deed een team van TOOS mee dat bestond uit: Niels van der Sluis, Steijn Verhorik, Nils Eriks en Wouter de Jong. Roeland Sleijpen lag helaas met koorts op bed. Dat scheelde voor het team behoorlijk, en de 7e plaats was dan ook het hoogst haalbare.

V.l.n.r. Wouter de Graaff, Bas van Agten, Richard Nobel, Menno Versluis en Daan Vermeij