28 oktober 2012  |  Twirlen

Goede resultaten TOOS bij twirlwedstrijden

Afgelopen zaterdag 27 oktober vond de laatste wedstrijd van het seizoen voor twirlafdeling Illusion plaats.

Tijdens deze dag in Oude Tonge, begon het al vroeg met als eerst aan de beurt Tessa Grootendorst. Zij nam deel aan het onderdeel 1 baton en wist daarmee een mooie 4e plaats te behalen.
Vervolgens was het de beurt aan de duo’s Madelon van Harten en Stefanie Hoogendoorn en Maaike en Renske Luijendijk. Beide duo’s wisten een enthousiast optreden te geven en behaalde hiermee een 1e plaats.

Na de duo’s kwam het onderdeel Super X Strut. Aan dit onderdeel namen Maaike en Renske Luijendijk ieder apart deel. Zij presteerden boven verwachting en Maaike wist zelfs hiermee promotie te behalen naar de Intermediate klasse.

Na de pauze was het de beurt aan de overige solisten en teams om hun kunsten te vertonen. Dione van der Greft, Irine Kleiweg, Lindsay Sip, Maaike Luijendijk en Renske Luijendijk deden allemaal mee aan het onderdeel Rhythmic Twirl, waarbij zij op eigen gekozen muziek hun routine tonen.
Dione wist hiermee een 4e plaats te behalen, Irine een 3e plaats en Lindsay een 5e plaats in de catogorie Preteen beginner. Maaike behaalde een eerste plaats in de senior beginner en Renske een 2e plaats in de Senior Intermediate.

Als laatste van de dag was het de beurt aan de twee teams van Illusion. Beiden teams hebben het afgelopen seizoen uitstekend gepresteerd en sloten dit nu nogmaals af met twee eerste plaatsen.

Nu het twirlseizoen bijna tot zijn einde is gekomen is het afwachten op de voorrondes van en de Nederlandse Kampioenschappen in december en januari.
Maaike mag met haar Super X Strut deelnemen aan de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen en Renske Luijendijk doet mee aan de Nederlandse Kampioenschappen ook met Super X Strut. 

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl