20 mei 2014  |  Turn Team Heren

GOEDE INDRUK TURNERS TOOS OPEN ZUID-HOLLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN

In Bergschenhoek werden op zaterdag 17 mei de Open Zuid-Hollandse kampioenschappen georganiseerd.
Het ETEC TOOS Turn Team vaardigde acht turners af voor deze wedstrijd en liet een prima indruk achter.

In categorie Instap 10 kwamen twee heren in actie: Steijn Verhorik en Rik Tijhuis. In een sterk deelnemersveld behaalde Steijn een mooie achtste plaats en Rik werd 21e.

Voor het ETEC TOOS Turn Team kwamen drie turners in actie in categorie Jeugd 8: Michael Stam, Jelle Jacobs en Wout de Vos. Deze heren zijn dit jaar doorgestroomd naar de keuze oefenstof en hebben hierdoor hele nieuwe oefeningen gekregen. Een lastig seizoen derhalve, maar goed merkbaar is dat de heren de nieuwe oefeningen steeds beter onder de knie krijgen. Michael eindigde als achtste, Jelle werd 18e en Wout kwam uit op een 23e plaats.

Steven Versluis heeft een aantal jaar geleden ook wedstrijden geturnd, en is begonnen aan een comeback. In categorie Junior I – 7 deed hij het prima en werd 6e.

Tenslotte kwamen Richard Nobel en Luis Huisman voor het ETEC TOOS Turn Team in actie in categorie Senior 5. Naast de onderlinge strijd, deden de heren ook mee voor een plek op het podium. Ze kwamen beiden net te kort: Luis werd 4e en Richard kwam uit op een 5e plaats.