30 januari 2012  |  Turn Team Heren

Geslaagde turnwedstrijd bij TOOS

Zaterdag 28 januari werd het tweede deel van de regionale kampioenschappen herenturnen georganiseerd in de thuishaven van jazzdans- en turnvereniging TOOS uit Waddinxveen: sportcomplex TOOS Plaza. Het was een drukke dag met ongeveer 220 turners die een zeskamp turnden. Met hulp van vele vrijwilligers van TOOS verliep de dag op rolletjes.

Naast de organisatie van de wedstrijd, kwamen er voor het ETEC TOOS Turn Team ook nog vier turners in actie. Floris Frank Fioole deed het prima is categorie Instap 10, maar de concurrentie was helaas nog enkele maatjes te groot: hij eindigde als 34e.

Jelle Jacobs kwam namens TOOS uit in categorie Pupil 9. Hij turnde een goede wedstrijd en kwam uit op een 12e plaats.

In categorie Pupil 10 kwam Wout de Vos in actie. Ook hij zette een prima wedstrijd neer en legde beslag op de 9e plaats.

Tenslotte turnde Roeland Sleijpen van het ETEC TOOS Turn Team in categorie Pupil 8. Hij had een zeer goede dag en liet mooie oefeningen zien, en behaalde een zeer knappe vierde plaats.

Een mooi weekend voor jazzdans- en turnvereniging TOOS, met goede prestaties van de turners en een vlekkeloze organisatie van de wedstrijd.