29 september 2012  |  Verenigingsinfo

Geslaagde instuif “TOOS gaat LOS”

Afgelopen zaterdag 29 september heeft de Jazzdans- en Turnvereniging TOOS uit Waddinxveen een geslaagde instuif “TOOS gaat LOS” gehouden.

Ondanks het mooie weer en de vele andere sportevenementen in Waddinxveen zijn toch nog vele kinderen in de leeftijd van de basisschool naar de instuif gekomen. TOOS organiseerde deze instuif voor haar leden en ook voor kinderen die geen lessen volgen bij TOOS. Je mocht namelijk je vriendje of vriendinnetje meenemen.

In de Sportzaal konden de kinderen springen op de tumblingbaan en op de grote trampoline maar ook met de vanggordel salto’s draaien van de minitrampoline. Ook kon er naar harte lust geklommen worden met de nieuwe klimdoeken bij TOOS.

In de Turnzaal waren alle turntoestellen voor jongens en meiden beschikbaar. Zwaaien aan de rekstok, brug ongelijk, heren brug of ringen, springen op de vloer of dubbele trampoline maar ook lopen over de balk. Alles was mogelijk.

Onder begeleiding van diverse docenten bij TOOS hebben de kinderen zich prima vermaakt.
De kinderen gingen voldaan en moe naar huis.

Ook interesse om te turnen of trampoline springen bij TOOS?
Elke dag worden er bij TOOS Turnlessen gegeven, voor jongens en meisjes in diverse leeftijdscategorieën. Kijkt u eens op onze website www.tooswaddinxveen.nl bij ons lesrooster voor meer informatie.

Alle nieuwe leden mogen altijd meedoen met twee gratis proeflessen.

Voor meer informatie TOOS 0182 – 613839 of 0182 – 640277.