22 februari 2016  |  Twirlen

Geslaagde eerste wedstrijd voor Illusion

Duo Irine en Vivien

Afgelopen zaterdag was het voor Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, weer tijd voor de eerste twirlwedstrijd van het jaar. Meerdere solisten en duo’s vertrokken vroeg in de ochtend naar Zevenhoven om de routines aan de juryleden en het publiek te tonen. Tara Slaman, Lina Azzihmed, Madelon van Harten en Isabel Floor begonnen op het onderdeel 1-baton. In de klasse Junior Beginner behaalde Madelon een 5e plaats, Lina een 4e plaats en Tara een 3e plaats. In de klasse Junior Intermediate behaalde Isabel een 2e plaats.

Hierna was het tijd voor de 2-batonners. In de klasse Junior Beginner behaalde Lindsay een 3e plaats en Madelon een 2e plaats. In de klasse Junior Intermediate behaalde Isabel een 2e plaats.

Op het onderdeel Duo twirling namen 4 duo’s van Illusion deel. Petra van Harten & Hanneke Heemskerk behaalden een 2e plaats in de klasse Pre-teen Novice. In dezelfde klasse behaalden Demi van Es & Nicky Peters een 1e plaats. Irine Kleiweg & Vivien Paulus behaalden in de klasse Junior Novice een 1e plaats en hierbij ook voldoende punten voor een promotie naar de volgende klasse. Isabel Floor & Dione van der Greft behaalden ook een 1e plaats in de klasse Junior Beginner en voldoende punten voor en NK -plaatsing. Deze punten dienen tweemaal behaald te worden voor de definitieve plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen in december.

Later in de middag was het tijd voor het onderdeel Super – X – strut. Anne-Fleur Fioole & Djarah Kleiweg deden beide mee in de klasse Senior intermediate. Djarah behaalde een 3e plaats en Anne-Fleur een 2e plaats.

Het laatste solo – onderdeel van de wedstrijddag was het onderdeel Dancetwirl, waarbij de deelnemers op eigen muziek routines tonen, waarbij de hele zaal gebruikt wordt en waarbij twirl en dans gecombineerd worden. In de klasse Pre-teen Novice behaalde Dana Minnes een 4e plaats en Ester van Harten een 2e plaats. In de klasse Preteen Beginner behaalde Petra van Harten een 8e plaats en in de Senior Beginner – klasse behaalde Anne-Fleur Fioole een 5e plaats. In de klasse Senior Intermediate behaalde Robine Neijssel een 7e plaats.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of op deze site