05 januari 2014  |  Verenigingsinfo

Geslaagd “Het Grote Gymfeest” bij TOOS

Afgelopen zaterdag 4 januari is “Het Grote Gymfeest” bij Jazzdans- en Turnvereniging TOOS gehouden.

Epke Zonderland is ambassadeur van “Het Grote Gymfeest” . In heel Nederland zijn er het afgelopen weekend ruim 150 turn- en gymverenigingen geweest die hun deuren open hadden gezet. Natuurlijk waren de deuren van TOOS Plaza voor de Waddinxveense kinderen ook open.

De kinderen van de basisschoolleeftijd konden bij TOOS Gymmen, Turnen, Dansen, Twirlen, Springen en er was Zumba 4 Kids. In de drie zalen van TOOS Plaza; de Danszaal, de Turnzaal en de Sportzaal waren aparte programma’s door de leiding van TOOS in elkaar gezet zodat iedereen lekker kon bewegen.

De kinderen hebben diverse dansen geleerd, de eerste twirlbewegingen geoefend maar vooral heel veel gesprongen op de diverse trampolines. Natuurlijk is er ook geturnd aan de diverse turntoestellen en natuurlijk ook aan het favoriete toestel van Epke Zonderland “De Rekstok” .

Zin om ook een keer mee te “feesten” bij TOOS of gewoon een keer te komen gymmen, dansen, turnen, twirlen, springen of zumba 4 kids ? Elke week hebben we deze lessen op diverse dagen en bij deze lessen is het eigenlijk ook elke keer weer een “klein” feestje.

Zin om mee te doen, je kan gewoon langs komen en meedoen met 2 gratis proeflessen. De exacte dagen en tijden vindt je op onze website bij het lesrooster (www.tooswaddinxveen.nl).

Je mag natuurlijk ook even bellen naar TOOS voor extra informatie (0182 – 613839 / 640277).