04 juni 2013  |  Gym / Turnen

Geen lessen tijdens de wandelvierdaagse

In de week van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni wordt de wandelvierdaagse van Waddinxveen gehouden. Heel veel scholen doen georganiseerd aan deze vierdaagse mee en daardoor lopen ook heel veel TOOS-kinderen de route door Waddinxveen.
De laatste jaren hadden we tijdens onze lessen in die week van voornamelijk de basisschoolkinderen een dusdanige lage opkomst dat het bestuur en leiding hebben besloten om van:

dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni

geen les te geven aan alle basisschool kinderlessen. Let op: aan de Ouder- en Kindgym, tieners en volwassenen en op zaterdag 15 juni geven we wel gewoon les !!

Op de les krijgt u dit briefje uitgedeeld dat de les van uw zoon of dochter niet door gaat. De leiding kan per les besluiten de les wel door te laten gaan, wanneer u twijfelt neemt u dan contact op met de leiding van uw les.

maar ………

we hebben voor de kinderen die toch graag willen gymen of dansen een extra instuif bedacht:

“ TOOS sluit AF “

Gym  & Turnen & Acro & Dans & Springen

Zaterdag 13 juli 2013

Als je zin hebt om nog een keertje te komen Gymen / Turnen / Acroën / Dansen / Swingen / Twirlen / Springen dan ben je welkom bij onze instuif. Zit je op de Gym of Jazz, jullie mogen allemaal komen en je broertje/zusje of vriend(innet)je mag ook mee. Ook je klasgenootje mag je meenemen.

We gaan verschillende gym- en turnonderdelen aanleren, we gaan springen op de trampoline, er komt een toestelcircuit met diverse toestellen en natuurlijk wordt ook de tumblingbaan gebruikt. Als het lukt leren we ook nog wat acro. En we gaan zeker dansen en swingen. Natuurlijk is er een kleine pauze waarbij je iets te drinken krijgt van TOOS.

Dit alles onder leiding van vele Jazz-, Gym-, Acro- en Turnleiding die we bij TOOS hebben.
En we gebruiken de Sportzaal en de Turnzaal.

We houden het volgende programma aan:

Kleuters groep 1 + 2:  12.00 – 13.00 uur
Kids groep 3 – 8:  13.00 – 16.00 uur
Peuters 1-2-3 jaar  16.00 – 17.00 uur
Tieners klas 1 + ……  16.00 – 18.00 uur
 
Je ouders mogen blijven kijken tijdens de instuif. De kantine is open.

Nieuw dit jaar: we werken niet met groepen en op tijd maar je mag komen wanneer je wilt in jouw leeftijd tijdsblok. Heb je zin om van 13.00 tot 16.00 uur te sporten bij ons, prima. Maar kom je alleen een half uurtje om 14.00 uur, ook goed. Wat jij maar wilt, het is jouw middag !!!!.

Tijdens de instuif zijn er nog verschillende clinics waar je aan kan meedoen, opgeven daarvoor gebeurd tijdens de instuif.

Je hoeft niets te betalen, je mag gewoon meedoen en je hoeft je niet van te voren op te geven.

Daarna is het bij TOOS dan ook gelijk vakantie en worden er geen lessen meer gegeven.

Tot zaterdagmiddag 13 juli !! 

Willem Jan Kerkhoven
(0182 – 613839)
willemjan.henny@hetnet.nl