17 januari 2018  |  Verenigingsinfo

Ga mee met TOOS op Zomerkamp (ZoKa)!

In de eerste week van de zomervakantie (15-21 juli), willen we met TOOS op Zomerkamp (ZoKa)! Afgelopen jaar zijn er weer een aantal meiden meegeweest op zomerkamp en omdat dit zo’n groot succes was, gaan wij dit jaar natuurlijk weer!

Wat is ZoKa?

De Zomerkampen zijn een onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Ze organiseren elke zomer zeven weken zomerkamp vanaf begin juli tot eind augustus. Dit bestaat uit een zomerkamp en een turnkamp. De kinderen worden op zondagmiddag met een grote opening samen met de ouders verwelkomd op het kampterrein en de zaterdag daarna wordt het kamp afgesloten met een grote sluiting voor de ouders. Nadat de ouders op zondag na de opening weer naar huis gaan, begint het leuke programma. Voor elke leeftijdsgroep is er een gaaf programma. Voor de jongsten heerlijk de hele dag actief buiten spelen met spelletjes op het kampterrein en in het bos, speurtochten, een kampvuur, zwemmen en liedjes zingen. Voor de ouderen natuurlijk ook een nachtprogramma, een dagbezoek aan de stad Deventer en uit je dak gaan in de disco. De kinderen slapen elke avond in een grote tent samen met 9 andere vriendjes of vriendinnetjes. Bij elke tent is een leiding de verantwoordelijke over de tent en mocht er iets zijn dan kunnen de kinderen altijd bij ons terecht.

Tijdens deze week mogen de kinderen ook een keer turnen in de grote turnhal van de KNGU in Beekbergen. Deze zaal heeft onder andere een valkuil en genoeg toestellen om alle kinderen te vermaken. Er zijn twee soorten kamp:

– Zomerkamp: Hierbij ga je vooral veel spelletjes doen in het bos en op het kampterrein.

– Turnkamp: Hierbij ga je elke dag een paar uur turnen in de turnhal.

Wanneer je op turnkamp gaat, ga je daarnaast natuurlijk ook lekker spelletjes doen in het bos en op het kampterrein.

Het thema voor 2018

Het thema van dit jaar is: Zomerkampen altijd feest!

Wie kunnen er mee:

Vanaf 8 jaar (voor augustus moet uw kind 8 zijn) mag uw kind mee op het zomerkamp tot en met 18 jaar. De kinderen zitten in aparte dorpen op het kampterrein en met hun eigen dorp zullen zij dit kamp een hoop plezier beleven.

Joka: 8 tot en met 10 jaar

Tika: 10 tot en met 12 jaar

Mika: 12 tot en met 14 jaar

Ouka: 15 tot en met 18 jaar

Wat kost het?

De kosten van Zoka liggen rond de €160,- en €170,- p.p. afhankelijk van de leeftijdscategorie.

Voor meer informatie, leuke foto’s en enthousiaste verhalen kunt u kijken op de site: www.zoka.nl Kijk ook het filmpje ook eens van ZoKa: www.youtube.com/watch?v=gEH8J7FlLNM

Hoe kun je inschrijven?

U kunt uw kind inschrijven door een mailtje met de naam, achternaam, leeftijd, geboortedatum en les +leiding van uw kind door te sturen naar het volgende e-mailadres: nathalie_knijnenburg123@hotmail.com Vanuit dit e-mailadres krijgt u de verdere informatie.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mij persoonlijk benaderen of een e-mail sturen naar: nathalie_knijnenburg123@hotmail.com