30 november 2016  |  Turn Team Dames

Fysiotherapiebegeleiding voor damesselectie turnen

Praktijk Joosten voor damesselectie

Sinds kort is er een samenwerking gestart met Praktijk Joosten voor de sportblessurebegeleiding bij de turnselectie Dames. Deze begeleiding zal worden gedaan door Iris Goedhart. Hieronder stelt zij zich voor:

 

“Ik wil  mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben Iris Goedhart, fysiotherapeut en op dit moment in opleiding tot sportfysiotherapeut. Ik werk bij Praktijk Joosten in Waddinxveen en Moerkapelle. Sinds kort is er een samenwerking gestart met jullie vereniging. Ik zal de sportblessurebegeleiding gaan doen bij de turnselectie Dames tijdens de training op de dinsdag. De ene maand zal ik aanwezig zijn bij de jongste groep en de andere maand bij de oudste groep. Alle turnsters kunnen vrij bij mij langskomen bij pijnklachten of vragen over blessures, daarnaast kan ik korte behandelingen geven en advies over het vervolg.

Tijdens mijn aanwezigheid zal ik ook korte trainingen geven over  sport specifiek en blessurepreventie. Met tips voor de trainers en oefeningen voor de turnsters.

Mocht je een blessure hebben en niet vallen binnen de turngroepen, kun je altijd even langs komen op de tijd dat ik aanwezig ben! Trainer Rene Kleiweg is op de hoogte van de tijden van mijn aanwezigheid.

Ik heb er erg veel zin om met jullie aan de slag te gaan en de sportblessure begeleiding te doen!”