13 juni 2018  |  Dans

FoKus Reunited heeft een ticket voor het NK in Ahoy bemachtigd!

Fokus Reunited, de gelegenheidsgroep van huidige en oud-selectieleden van Toos Waddinxveen, staat onder leiding van Patricia Vergeer en heeft bij de Dance2Demo in Waddinxveen in februari haar kunsten laten zien. De dans “Default”, waarmee ze zijn uitgenodigd,  stond eerder al in de Goudse Schouwburg.

De meiden zijn heel blij, dat ze erbij mogen zijn en ze hebben het ook verdiend. Deze dans laat hun technieken zien, zit strak in de telling en barst van de energie. Je kunt bijna niet stil blijven zitten, als je naar ze kijkt.

De Dance2Show (bij ons nog altijd de Landelijke genoemd) wordt dit seizoen voor het eerst opgenomen in alle NK’s van de KNGU in Ahoy Rotterdam. Van alle demo’s die dit voorjaar gehouden zijn in het hele land (met ruim 730 dansen) zijn er 27 dansen die voldoende punten hebben gescoord om op het NK te mogen staan. Op zaterdagavond 23 juni zal Ahoy (eerder die dag het toneel van het NK turnen) zich vullen met met dansfanaten.

Kaartverkoop

Voor degenen die dit spektakel mee willen maken: Kaarten kosten € 15,93 (inclusief servicekosten + btw) en zijn online verkrijgbaar via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dutch-gymnastics-the-finals-23-24-juni-44751846979   Klik dan op Tickets en selecteer de tickets voor de Dance2Show. (Tenzij u ook overdag wilt komen kijken, of een heel weekend aanwezig bent, daarvoor zijn er combitickets).

 

(foto’s door Eric Sengers)