02 oktober 2016  |  Dans

FoKus II danst de sterren van de hemel op de Dance2Show

………en toen was het eindelijk zover, zaterdag 1 oktober mochten de FoKus II dansers van vorig seizoen naar Deventer om daar, met nog 26 andere uitgekozen groepen uit heel Nederland, hun dans nog een keer voor een groot publiek te laten zien in de Deventer Schouwburg. Een soort NK dus, maar dan zonder winnaar, want alle 26 uitgekozen groepen waren  winnaars. Bovendien waren er ook nog twee gastgroepen en tot grote vreugde van de meiden waren dat zowel de groep Quattrobar als de Fresh Allstars, beiden bekend van diverse tv programma’s.

De voorbereidingen gingen goed: het vloer verkennen was prima en de lifts voor de sluitingsdans werden ook nog even geoefend. Julia ging prachtig de lucht in!

En toen was het zover, het eerste deel van de show begon en wij zaten in de kleine zaal te kijken naar alle groepen vóór de pauze. Het beeld was niet heel duidelijk (vrij donker),  maar we konden wel goed zien dat het niveau hier hoog lag!! In de pauze maakten de meiden zich super zwaar op om tegen alle theaterlampen te kunnen en toen mochten we. Met de Fresh Allstars in het programma vóór ons. Konden we die nog mooi even vanuit de coulissen bekijken en dan ….. de vloer op.

Alsof ze nog nooit zo mooi hadden gedanst!! Met hier en daar een schoonheidsfoutje, gingen ze prachtig gelijk!  Klik hier voor het filmpje van deze prachtige uitvoering.

Geweldig dames!