21 maart 2016  |  TOOS Evenementen Team

Feestelijke disco in TOOS Plaza

Disco bij TOOS met als thema “Amerika”:

Zaterdag 12 maart was er weer disco bij TOOS.  Dit keer hadden we gekozen voor het thema “Amerika”. Allereerst waren de kleinsten van groep 1,2 en 3 ’s middags aan de beurt vanaf 15.45 uur. 22 kinderen stonden te trappelen voor de deur en ze waren allemaal fantastisch verkleed. Nadat ze binnen waren, konden ze direct de dansvloer op.

 

Er was een echte DJ!: Randy Zuidam en als extra hulp Panajotta van Delden. Er werd druk gedanst en ook aan de limbodans en stopdans werd enthousiast meegedaan.  Voor wie even wilde uitrusten was er iets te drinken met snoep en bakjes popcorn.

 

 

De kinderen die het mooist verkleed waren, kregen een aardigheidje.
Om 17.00 uur kwamen de ouders de kinderen weer ophalen. Iedereen ging tevreden naar huis.

De TET commissie is ook even thuis snel gaan eten, want ’s avond om 19.45 uur kwamen de kinderen van groep 4 t/m 8.  Bij deze groep was er een flinke opkomst : 40 kinderen en ook allemaal mooi verkleed.
Er werd lekker gedanst en ook met hen hebben we de stopdans, limbodans en de Macarena gedaan. Bovendien werd er een modeshow gelopen. Voor de drie die zich het beste verkleed hadden in het thema “Amerika” was er een klein cadeautje. Om 21.30 was het feest helaas afgelopen!

Wij hebben met elkaar alles weer opgeruimd en gingen met een tevreden gevoel weer naar huis.

Wij willen Randy Zuidam en zijn twee hulpjes nogmaals bedanken!
En ook Panajotta van Delden, bedankt voor je hulp.

 

Het TET team.
Yessica, Agnes en Nancy.