17 november 2015  |  Turn Team Heren

ETEC TOOS Turn Team vierde van Nederland

In het weekend van 14 en 15 november werd in Alphen aan den Rijn de Nationale Team Cup georganiseerd, de Nederlandse Kampioenschappen voor heren clubteams. Het ETEC TOOS Turn Team deed van zich spreken met een mooie vierde plaats in categorie 4.

Er kwamen in dit weekend maar liefst vijf teams van TOOS in actie:

In categorie 6 hadden drie teams zich via de kwalificatie weten te plaatsen voor deze finale.

Team 1 bestond uit Stefano van Kesteren, Luis Huisman en Swen van Diggele.

In team 2 zaten Pim Luiten, Richard Nobel, Menno Versluis en Farenty van Staveren.

Voor team 3 kwamen Roeland Sleijpen, Luc Verwijs, Niels van der Sluis en Davey Qualm in actie.

Gezien de hevige concurrentie in deze categorie, bleek een podiumplaats niet tot de mogelijkheden. Desalniettemin was de 6e plaats van team 2 een prestatie van formaat. Team 3 kwam uit op een 11e plaats, team 1 eindigde als 13e.

In categorie 9 deed het ETEC TOOS Turn Team mee met Jelle Versluis, Nils Eriks, Steijn Verhorik, Victor Moons en Wouter de Jong. Deze jonge mannen kwamen erg goed voor de dag en keerden tevreden huiswaarts met een 7e plaats.

Tenslotte had TOOS in categorie 4 een team afgevaardigd, bestaande uit Jari van der Eijk, Erik Koppenaal, Bart Kerkhoven, Bas van Agten en Daan Koedoot. Het werd een schitterende wedstrijd met zeer hoogstaand turnen. Helaas lukte het net niet om een medaille in de wacht te slepen, maar de 4e plaats was in dit startveld een uitstekende prestatie.