02 februari 2017  |  Twirlen

Ester van Harten ontvangt twirlaward

Afgelopen zaterdag werden er tijdens het TOOS – feest “A touch of Gold” de jaarlijkse turn-, dans- en twirlawards uitgereikt.

Voor de twirlawards waren drie twirlers van Illusion genomineerd: Sanne Zeeman, Summer van Vliet en Ester van Harten.

Alle drie de meiden hebben het afgelopen jaar hard gewerkt.

Sanne heeft daarnaast dit jaar een promotie behaald op het onderdeel 1 – baton en mocht voor het eerst deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen in Almere met het Senior Large Team.

Summer heeft het afgelopen jaar in twee teams meegedraaid. Door uitvallers kon het ene team eigenlijk niet deelnemen. Summer heeft toen in enkele lessen de gehele show geleerd en ervoor gezorgd dat het team toch kon meedraaien op de wedstrijd.

Ook Ester heeft een topjaar gehad. Zij is niet op één maar op maar liefst twee onderdelen gepromoveerd. Zowel met 1-baton als met Dancetwirl behaalde zij voldoende punten om naar de volgende klasse te promoveren. Daarnaast heeft zij haar eigen persoonlijke record verbroken.

Alle drie de meiden hebben een mooi aandenken gekregen voor hun nominatie, maar de twirlaward mocht deze avond mee met Ester.

Wij willen Sannne, Summer en Ester van harte feliciteren met hun nominatie/award en bedanken hen voor hun inzet het afgelopen jaar. Het is zeker iets om trots op te zijn!